Hvad kan Netlon?

Her er en beskrivelse af nogle af de ting Netlon igennem tiden har arbejdet med, hvordan firmaet har udviklet sig samt hvilke ting Netlon arbejder med idag.

Projekter
Netlon udvikler intellingente styringer til erhvervsbyggerier, både lys, varme, ventilation og persienner. Når installatøren benytter Netlon´s produkter hjælper vi med projektering, oprettelse af database support OSV. Det er altså installatøren der har alt kontakt til kunden. Er der nogle problemer, har installatøren Netlon i rykken, så supporten er optimal og installatøren fremstår profissionel.

CO2
Netlon har gennem mange år fokuseret på intelligenteløsninger, optimal drift, og ikke mindst udledelse af CO2. I nyere tid bliver fokus på udledelse af CO2 større og større, ikke kun for at virksomheden fremstår nytænkende og med et grønt image, men også for at spare de mange kroner ved, at optimere energiforbruget.

Komfort
Virksomhedernes medarbejdere sætter større og større krav til komfort, brugervenlighed samt optimale lysforhold. Netlon har gennem mange år udviklet styringer der tager hånd om alle disse problemstillinger. Ved at benytte Netlons controller kan du styre lys, varme og ventilation i en og samme styring. Herved optimeres regulering af lys, den optimatil komfort opnåes og brugervenligheden er i top.

Den åbne standard
Netlon har fra begyndelsen lagt stor vægt på vigtigheden af et åbent system. Det er vigtig at kunde og installatøer ikke bliver låst. Ved at benytte et åbent system følger man en form for regler, så andre uden problemer kan overtage projektet, hvis noget går galt eller et firma går konkurs.

Lige fra Netlons oprindelse har firmaet udviklet, udviklet og udviklet. Det er meget vigtigt hele tiden at følge med udviklingen og nogle gange kigge ud i fremtiden. Udviklingen har primært omhandlet tilpasning af Netlons controllere til markedet, så der altid er aktuelle styringer tilrådighed. Netlon har altså udviklet programmer til de intelligente controllere, de selv har udviklet.

Får at udnytte flexibiliteten, åbenheden og mulighederne ved at benytte LON, har Netlon udviklet styringer til følgende.

• Lys
  • Varme
  • Ventilation
  • Persienne

Alle disse områder kan arbejde sammen og kommunikerer mellem hinanden.

For at fuldende installation har Netlon gennem mange år arbejdet med brugerflader til specifikke projekter. De mange års arbejde med visuel grafik kombineret med Netlon intelligente styringer betyder at Netlon udfører brugerflader til næsten alle former for LON installationer.
Klik her for at gå til beskrivelsen af vore brugerfladeløsninger.

Netlon Aps, Hovedgaden 18, DK-4623 Lille Skensved, Telefon +45 4595 1004,