Forsiden->Support->Hosting

Klik her for at se video om Hosting

Hosting

Hvad får du ud af hosting?

• Optimal support
  • Ingen binding
  • Installatøren fremstår professionel og handlekraftig
  • Man undgår de mange dyre kilometer i bilen, på vej til kunden

Derudover får du følgende fordele

• At du som installatøer ikke skal investere i dyr software, som ellers er nødvendig for at udføre en LonWorks installation.
  • At der ved adgang til Support Centret opnås fuld rettighed til installationsværktøjet LonMaker, der anvendes til integration og opbygning af installationens database
  • At medarbejdere hos Netlon til enhver tid kan supportere dig som installatøer, så vi sammen kan løse et eventuelt problem.
  • At vi gennem support afhjælper problemet men samtidig opbygger viden hos dig selv hurtigt og effektivt kan servicere og supportere kunden.

Hvad er hosting?
Hosting er i mange installatøres øjne et farligt ord. Det skyldes at mange forbinder dette ord med års lange aftaler, som kunden ikke kan komme ud af.

Ordet hosting betyder vært på engelsk, og det er netop hvad Netlon kan tilbyde. Så længe kunde samt installatør ønsker det vil vi være vært for jeres database. På den måde kan vi give installatøren den mest optimale support, dette for installatøren til at fremstå professionel og troværdig.

Netlon hjælper dig fra projektets opstart, vi hjælper blandt andet med:

• Projektering
  • Integration
  • Dokumentation
  • Komplette tavler
  • Brugerflader
  • Specialapplikationer

Det er op til installatøren, hvor og hvornår Netlon skal yde support og hvilken support installatøren ønsker.

Hvordan fungerer hosting?
For at yde en optimal support har Netlon opbygget et online support og hosting center, der giver en række fordelefor såvel kunde som installatøer.

På skitsen herunder ses et eksempel på hvorledes netværksopbygningen kunne se ud på et projekt.

Klik for større billede

Netlon Aps, Hovedgaden 18, DK-4623 Lille Skensved, Telefon +45 4595 1004,