Forsiden->Nyheder

Brugerfladeløsning

torsdag d. 29. januar 2009

Netlon har udviklet ventilation- og blandesløjfeløsninger som giver el-installatøren mulighed for at komme ind på CTS markedet. Med denne løsning formindskes monteringsfejl og uoverskuelige CTS tavler.

Disse løsninger er baseren på LonWorks teknologien, som er et intelligent standardiseret bus system. Systemet kaldes i daglig tale for LON.

Teknologiens fundament, LonTalk-protokollen, er standardiseret hvilket betyder, at der er tale om en åben protokol for alle. En åben protokol kan benyttes af de producenter som ønsker at udvikle produkter til denne teknologi. Da hele konceptet vedrørende denne teknologi allerede er udviklet fra Echelons side, behøver udviklere, producenter og integratorer ikke hver især, at investere i en bekostelig og tidskrævende produktudvikling.

Der er en lang række fordele ved implementeringen af en brugerflade, som i mange tilfælde bør overvejes ved nye installationer og anlæg.
Som fordele kan bl.a. nævnes:

Komfort:
Løsningen giver brugeren en komfortabel måde, at styre og overvåge de enkelte anlæg på. Alle anlæg samles i ét system, hvilket gør det nemt, overskueligt og komfortabelt.

Brugervenlighed:
Systemet er meget brugervenligt for de personer der betjener brugerfladen. Visualiseringen af billeder og tekster som f.eks. temperatur, trykmåling, alarmer og statusmeddelelser, fremkommer på skærmen, hvilket gør det meget overskuelig. Når denne grafiske visualisering benyttes er det ikke nødvendigt at have stor teknisk viden, for at overvåge og styre installationen.

Tidsbesparende:
Da alle aktuelle værdier kan aflæses på samme skærm i løbet af forholdsvis kort tid, bliver det automatisk tidsbesparende, at få vist anlæggets aktuelle status. Man skal derved ikke ind i en database og udlede data af en lang uforståelig struktur.

Netlon Aps, Hovedgaden 18, DK-4623 Lille Skensved, Telefon +45 4595 1004,